Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kafkasevi/public_html/system/database/DB.php on line 83
Kafkasevi.com
Arama

Kafkasevi’nin İlk Yönetim Kurulu Görev Başında
Geçtiğimiz yıl başlayan kuruluş süreci, İstanbul Valiliği’nin 7 Şubat 2008 tarihli nihai yazısı ile  sonuçlanan Kafkasevi Sosyal ve Stratejik Araştırmalar Merkezi, ilk genel kurulunu yaparak 3 yıl süreyle görev yapacak yönetim kurulunu belirledi.
Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda işbaşına getirilen yönetim kurulu üyeleri ilk toplantılarını gerçekleştirerek aralarında görev bölüşümü mü yaptılar.
Yeni Yönetim Kurulu üyeleri ve görevleri şöyle:
 
Yönetim Kurulu Asil üyeler:
 
Yönetim Krl. Bşk. : Ahmet Kış
II. Başkan              : Nusret Baş
Sekreter                 : Erol Karayel
Sayman                 : Hacı Bayram Bolat
Yn. Krl. üyesi      : Erol Olçok
 
 
Denetleme Kurulu Asil üyeler:
 
Necati Şahin
Hüseyin Cihat Coşkun
İbrahim Aycan
(KAFKASEVİ)

Sizde yorumunuzu eklemek için tıklayın.
Yorumlar
Tüm yorumları görüntülemek için tıklayın.
tseyilhan demirbasca - chelyabinsk-rusya
20 / 06
Ozellikle cumhuriyet tarihi ile ilgili,milli sancisi olan her kezin boluk pocuk bildiklerini toparlayip cesaretle ortaya doktugunuz icin sizleri kutlamak isterim.Acikcasi boyle cesaretli ve kanitlara dayanan ayaklari havada olmayan yazilari kafkas camiasindan beklemezdim,Sagolun .
CecenBoran - Berlin
06 / 11
Kafkasevi haber portalinin,simdiye kadar izlemis oldugu ilkeli cizgisinde, var olan gercekleri, birilerinin hosuna gitsin diye yada bu haber birilerinin hosuna gitmez diye,bir kaygi gütmeden, gercekci yaklasimlarini her daim kamu oyuna paylasdigi icin tesekkür eder,bu ilkeli yayinlarinizin devamini beklerim.Secilen Yönetim ve Gerekli Yayin ve denetleme gibi,kurullarda yer alan arkadaslarada mücadelelerinde basarilar dilerim. Berlinden sevgi ve Selamlarimla.
Kenny Haquj - Philadelphia USA
25 / 07
Uzun suredir Kafkasya ile ilgili haberlere, bilgilere vs. ulasmamisaglayan sizlere sonsuz tesekkurlerimi sunarim. Inaniyorumki zahmetiniz bosa gitmeyecektir. Tham Adige'psori kigxhuma. Allah tum Adige'leri korusun. God bless Adiga.