Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kafkasevi/public_html/system/database/DB.php on line 83
Kafkasevi.com
Arama

Yalova'da Çeçen Mülteci Daramı Yaşanıyor!...

CİHAD UçAR

Tatilini havuz başında geçiren abdestli kapitalistler acaba hemen demir tellerin ardındaki mülteci kamptan haberleri var mı?

Son model araçlar önümden hızla geçiyor. Her biri çevre illerden gelen insanların kullandığı araçlar. Bu insanların buraya gelme amacı tatil yapıp gününü gün edip eğlenmek!

Havuz başında ve deniz kıyısında dalgaların eşliğinde bir tatil!
 
Tatil köyünün araç park alanı tıklım tıklım dolu. İçeriye başka araç almıyorlar.

Büyük reklam brandasının arkasından havuz başından gelen sevinç, eğlence çığlıkları duyuluyor! O kadar çok eğleniyorlar ki hayatların da dert tasa denen şey yok, dertsizler adeta!

Ve…
 
Bu tatil köyünün hemen yan tarafında hayatta ki dertleriyle baş başa yalnız bırakılmış bir millet!

Buradaki çocuklar yan taraftaki havuz başındaki çocuklar kadar hayatları eğlenceli değil. Fakat çocuk olduklarından onlarında eğlenceleri var.

Elektriktik direğinin dibine oturdum ve bir tatil köyüne birde mülteci kampına baktım. İçim burkuldu yüreğim sızladı! Kamptaki çocukların eğlencesi plastik su borularını yay, uzun ince dal parçalarını da ok yapıp kim uzağa atacak yarışması!

 

Derme çatma evler evlerin önünde yıkanmış elbiseleri kurutmak için ipler. Ve en önemlisi de kampta elektrik yok. Kim bilir geceleri nasıl zifiri bir karanlık oluyordur. Yukarıdaki tatil köyünü nasıl hayal ettiyseniz şimdi bu kampı da hayal edin!

Yaşadığımız dünyadaki düzen hiçte adil değil. Bu dünyaya adil düzen gerek!

Not: Tatilini havuz başında geçiren abdestli kapitalistler acaba hemen demir tellerin ardındaki mülteci kamptan haberleri var mı? Ya da bu yazıyı okuyan kardeşlerim sizlerin Yalova’daki yetmiş ailenin yaşadığı çeçen Mülteci Kamp’ından haberiniz var mı? (İVEDİHABER / Yalova)



Yorumlar
Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için tıklayın.