Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kafkasevi/public_html/system/database/DB.php on line 83
Kafkasevi.com
Arama

Yamadayev Suikasti: Araplar 'Katili Yakaladık' dedi, Rus Turistler Serbest Kaldı

çeçenistan’da "Vostok" (Doğu) adlı özel timin eski komutanı olan ve hafta sonunda Dubai'de suikast sonucu öldüğü açıklanan Sulim    Yamadayev'in katil zanlısının dün gece yakalandığı bildirildi.
Rus medyasına göre, Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen resmi bilgide, ismi ve milliyeti konusunda bilgi verilmeyen katil zanlısının Dubai'de değik bir başka emirlikte yakalandığı açıklandı.
Bu arada, eldeki tek veri "Katil Slav görünüşlüydü" şeklinde olduğu için, cinayet bölgesinin etrafında tatil yapan turistler dahil  20 kadar Rus'u sorgulayan, 7 kişiyi de gözaltına alan Birleşik Arap Emirlikleri polisi dün akşam  bir açıklama yaptı. Açıklamada zanlıların olayla  ilgileri bulunmadığı ve serbest bırakıldıkları belirtildi.
çeçenistan Devlet Başkanı Ramzan Kadırov,  medyada "düşmanı" olarak gösterilen Yamadayev'in  öldüğünü ve Dubai yakınlarında bir mezarlığa gömüldüğünü savundu. Yamadayev'in bazı yakınları ise hala "Kendisi sağ ve hastanede" iddialarını  tekrarlıyor. Olaydan bugüne dek Yamadayev'in cesedini gören olmadı. (Turkrus.com)



Yorumlar
Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için tıklayın.