Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kafkasevi/public_html/system/database/DB.php on line 83
Kafkasevi.com
Arama

Yeşiller'de Çerkez dayanışması
Köln'de düzenlenen çerkez akşamına katılan çerkez kökenli Yeşiller Eşbaşkanı Cem özdemir, kendisi gibi çerkez kökenli Köln Yeşiller adayı Arif ünal için davetlilerden oy istedi.
Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem özdemir, Köln'de sürdürdüğü destek turu çerçevesinde katıldığı resepsiyonda çerkez dostlarından Köln adayları Arif ünal için oy istedi. Circasian Network (CN - çerkez Ağı) tarafından Cap Royal'da düzenlenen resepsiyona katılan davetlilere seslenen özdemir, karşılaştığı bu yoğun ilginin seçim sonuçlarına da yansımasını arzu ettiğini belirtti. özdemir önümüzdeki Kuzey Ren Vestfalya (NRW) Eyaleti Meclis Seçimleri'nin sadece eyalet için değil federal bağlamda da büyük önem taşıdığını vurguladı. Davetlileri bunun bilinciyle seçimde oy kullanmaya ve Yeşiller'e oy vermeye davet eden özdemir, “NRW'deki iktidarı değiştirerek, federal platformda siyasi karaları arzuladığımız yöne çekme imkanımız doğacak. Bu nedenle hepinizi seçimlerde oy kullanmaya ve Yeşiller'e oy vermeye çağırıyorum” diye seslendi. (hurriyet.de)

Yorumlar
Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için tıklayın.