Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kafkasevi/public_html/system/database/DB.php on line 83
Kafkasevi.com
Arama

Çeçen Komutana Esrarengiz Silahla Suikast
 
çeçenistan ordusunda bir dönem görev yapan İslam Canibekof, ümraniye'de başından silahla vurularak öldürüldü.
Edinilen bilgiye göre, eşi ve çocuğuyla misafirlikten dönen Canibekof'a, 34 EA 1566 plakalı otomobilini Yukarı Dudullu Mahallesi'ndeki evinin önüne park ettikten sonra silahla ateş açıldı.
Başına 3 kurşun isabet eden Canibekof, olay yerinde hayatını kaybetti. Cesedi ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Canibekof'un, daha önce çeçenistan ordusunda görev yaptığı öğrenildi. Battaniye ticareti yapan Canibekof'un 6 yıldır İstanbul'da yaşadığı, bu sürede birçok adres değiştirdiği belirtildi. Cinayetin tanığı olan Canibekof'un eşi, ifadesine başvurulmak üzere Dudullu Şehit İsmail Akkoyun Polis Merkezi'ne götürüldü. Olaydan sonra kaçan saldırganların yakalanması amacıyla çalışma başlatıldığını ifade eden polis, bulunan boş kovanların az rastlanır türde olduğuna dikkati çekerek, saldırıda kullanılan silahın türünü belirlemeye çalıştıklarını bildirdiler. (CİHAN)

Yorumlar
Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için tıklayın.