Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kafkasevi/public_html/system/database/DB.php on line 83
Kafkasevi.com
Arama

AB, Saakaşvili ile Muhalefetin Arasını Bulmaya Çalışıyor
 
Avrupa Birliği, Gürcistan'da Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili ile muhalefet arasında yaşanan anlaşmazlıkta ara buluculuk yapmaya hazır olduğunu açıkladı.
Bu konuda bir açıklamada bulunan Avrupa Birliğinin Güney Kafkasya özel temsilcisi Peter Semnebi, “Avrupa Birliği olarak Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili ile muhalefet liderleri arasında görüşmeler organize etmeye hazırız. Eğer yönetim ve muhalefet diyalog ister bizden de talep ederlerse arabulucu olabiliriz” dedi.
Peter Semnebi, şimdilik kendilerine ara buluculuk için bir teklifin gelmediğini, ama gelirse buna hazır olduklarını söyledi.
Hatırlanacağı gibi, Gürcistan muhalefetinin 24 saatlik ültimatomuna Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili “istifa etmeyeceğini” açıklayarak cevap verdi. Buna karşılık Gürcistan muhalefeti de Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili istifa edene kadar protesto gösterilerine devam edeceklerini açıkladılar. (KAFKASEVİ)

Yorumlar
Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için tıklayın.