Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kafkasevi/public_html/system/database/DB.php on line 83
Kafkasevi.com
Arama

Bomba Yüklü Araç Patladı; 4 Ölü, 5 Yaralı
Rusya’ya bağlı Dağıstan Cumhuriyeti’nde içi bomba dolu bir araba havaya uçuruldu. Olayda ilk belirlemelere göre dört kişi öldü, beş kişi de yaralandı.

Kuzey Kafkasya’nın istikrarsız bölgelerinden Dağıstan Cumhuriyeti’nde kimliği belirsiz kişiler bombalı terör eyleminde bulundu. Dağıstan’ın çeçenistan’la sınır Hasavyurt kentinde “Belıye Noçi” isimli kafenin hemen yanına park edilen araç akşam saatlerinde patladı.

Patlama sonucunda kafede çalışan iki kişi ve iki müşteri ölürken, beş kişi de yaralandı. Yaralılar acilen hastaneye kaldırıldı. Doktorlar yaralıların durumunun ağır olduğunu kaydetti.

Rus haber ajansı İnterfaks’a konuşan bir güvenlik görevlisi bombanın etkili olduğunu söyledi. Rus yetkili, “Kimliği belirsiz kişiler arabayı kafenin yanına park etti. Bir saat sonra da araba uzaktan kumanda aracılığıyla havaya uçuruldu. Muhtemelen bomba çok güçlü idi” dedi. Rusya Başsavcılığı Soruşturma Komisyonu Sözcüsü Vladimir Markin de olayı doğrulayarak soruşturma açıldığını kaydetti.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri inceleme başlatırken, teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.(CİHAN)

Yorumlar
Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için tıklayın.