Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kafkasevi/public_html/system/database/DB.php on line 83
Kafkasevi.com
Arama

Adigey Cumhurbaşkanı Hükümet Çalışmalarını Denetleyecek
Adigey Cumhurbaşkanı Aslan Thakuşinov 2008'in ilk Bakanlar Kurulu Toplantısına katılarak, Federal organların temsilcileri ile denetleme yapacaklarını söyledi.
Aslan Thakuşinov, "Birinci görevimiz önce kendi evimizde düzeni sağlamak. Onun için de nerede ne sorun var, sebepleri nelerdir tespit edip, çözüm yollarını bulmamız lazım. 2008 yılında daha profesyonel bir kadro  oluşturacağız" dedi.
13 Aralık tarihinde mevcut hükümet bir yılını doldurmuş oluyor. Cumhurbaşkanı basın sözcüsünün yaptığı açıklamalara göre, cumhurbaşkanı, hükümetin icraatları ve somut  sonuçları hakkında kamuoyunun  bilgilendirilmesi gerektiğini düşündüğünü söyledi.
Aslan Thakuşinov artık kartları açtıklarını, yapılacak değerlendirmeler sonucunda hükümet üyelerinin hangilerinin görevine devam edip etmeyeceğine ve yerlerine kimin atanacağına karar vereceklerini söyledi.
Aslan Thakuşinov Başbakan'a Federal organların temsilcilerinin de bulunacağı ortak bir komisyon kurulması talimatı verdi. Söz konusu komisyon hem hükümet, hem de federal organların birimlerinin çalışmaları hakkında rapor hazırlayarak ilgili üst makamlara sunacak. (Kafkasevi)

Yorumlar
Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için tıklayın.