Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kafkasevi/public_html/system/database/DB.php on line 83
Kafkasevi.com
Arama

Lonra’dan Gelen Arap Kökenli İşadamları Abhazya'yı Ziyaret Etti
Londra’da yaşayan Arap kökenli bir grup işadamı Abhazya'ya ziyaret etti.
İngiliz - Arap Uluslararası Derneği’nin Başkanı ve Akdeniz Holding'in de Yönetim Kurulu Başkanı olan İngiliz milyarder Nadhmi Auchii’nin Başkanlığını yaptığı heyette, işadamları Nazir Auchi, Nazir Abid, Omar Bagdadi de yer aldı.
çeşitli kesimlerle temaslarda bulunan heyeti Abhazya Devlet Başkanı Sergey Bagapş da kabul etti. Nadmi Auchi Devlet Başkanını,  başkanı olduğu İngiliz-Arap Uluslararası Derneği’nin İngiltere ve Arap dünyasındaki çalışmaları ve izledikleri politikaları hakkında bilgilendirdi.
Nadmi Auchi  ayrıca Akdeniz Holding’in çalışma alanları olan enerji, turizm, inşaat, sağlık, havacılık şeker endüstrisi sektörlerindeki çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Auchi, Londra’da uydu üzerinden Arapça yayın yapan ANN kanalının da Holdingleri bünyesinde bulunduğunu söyledi.
Hükümetin Enformasyon Departmanı’ndan yapılan açıklamada, Abhazya Devlet Başkanı Sergey Bagapş'ın heyeti, hem Abhazya’daki politik durum, hem de Abhazya’daki ekonomik durum ve yatırım olanakları hakkında bilgilendirdiği bildirildi.
Görüşme sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Nadmi Auçi kendisinin ve diğer işadamı arkadaşlarının Abhazya’ya yatırım planlarının olduğunu, Abhazya’da çok güzel yatırım olanakları gördüklerini söyledi.
Nadmi Auchi, Abhazya’nın tanınmamasının kendisini üzdüğünü, kendisinin hem Avrupa’da hem de Arap dünyasındaki ilişkilerini Abhazya’nın tanınması için kullanacağını belirtti.
Arap kökenli işadamları 2 gün daha Abhazya’da  kalıp incelemelerde bulunacak. (Kafkasevi)

Yorumlar
Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için tıklayın.