Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kafkasevi/public_html/system/database/DB.php on line 83
Kafkasevi.com
Arama

Nugzar Aşuba:”Sakaşvili’nin yeniden seçilmesi Gürcistan-Abhazya ilişkilerini daha iyi yapmaz”
Abhazya Parlamento Başkanı Nugzar Aşuba'ya göre Mikhail Saakaşvili’nin yeniden Gürcistan Cumhurbaşkanı seçilmesinin Abhazya- Gürcistan ilişkilerinde iyi yönde bir değişiklik meydana getirmeyeceğini söyledi.
Kavkaz Uzel'e açıklamalarda bulunan Nugzar Aşuba, Saakaşvili’nin seçilmesinin ilişkileri kısa dönemde daha da kötü etkileyeceğini ifade etti.
Mikhail Saakaşvili’nin Gürcüstan’ın toprak bütünlüğünü sağlayacağım diyerek, eski şarkıları tekrarlayacağınıbelirten Aşuba, “Yeni, yani pozitif  bir şey söylemeyecektir. Saakaşvili’nin Gürcüstan- Abhazya sorununu barış yoluyla çözeceğine inanmıyorum” diyerek şöyle devam etti: "Abhazya – Gürcistan ilişkilerinin geleceğine dair görüşmeler Gürcistan tarafının hatası yüzünden durdu. Gürcistan eğer yapılan anlaşmalara uymayacaksa  görüşme yapmanın ne anlamı var" dedi.
Hatırlanacağı gibi, Abhazya Cumhurbaşkanı Sergey Bagapş da  Gürcistan Cumhurbaşkanı Mikhail Saakaşvili ile yapılacak görüşmelerin herhangi bir yeni perspektif sunmadığını söylemişti. (Kafkasevi)

Yorumlar
Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için tıklayın.