Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kafkasevi/public_html/system/database/DB.php on line 83
Kafkasevi.com
Arama

Abhazya’nın Ekonomik Gelişimi Partisi Sohum Şubesini Açtı
Abhazya’nın en genç partisi olan Abhazya’nın Ekonomik Gelişimi Partisi, başkent Sohum şubesini açtı. Şube başkanlığına Abhazya Halk Eğitim Merkezi’nin başkanı Nuri Kvarçiya getirildi.
Kavkaz Uzel'e açıklamalarda bulunan Abhazyanın Ekonomik Gelişimi Partisi Başkanı ve aynı zamanda Abhazya İşadamları Kulübü Başkanı Beslan Butba, Abhazya’nın ekonomik, sosyal, kültürel ve politik gelişimini sağlayarak toplumun refah seviyesini yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.
Kavkaz Uzel’in bildirdiğine göre, Abhazya’nın Ekonomik Gelişimi Partisi Başkanı Butba, ideolojilerini parti programına yansıttıklarını, hedeflerinin, pozitif ekonomik bir atmosfer oluşturarak, her bireyin ekonomik refah seviyesini yükseltip, sivil, şeffaf, demokratik bir hukuk devleti oluşturmak olduğunu söyledi.
Abhazya’nın Ekonomik Gelişimi Partisi Başkan Yardımcısı İli Gamisoniya da Sohum Şubesi’nin partilerinin en büyük şube ve teşkilatına sahip olduğunu söyledi.
Abhazya’nın Ekonomik Gelişimi Partisi 2007'nin sonlarında kurulmuştu. Parti böylece Sohum, Gudauta, Tkuarçal, Guldripş bölgelerinde teşkilatlanmasını tamamlamış oldu.(KAFKASEVİ)

Yorumlar
Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için tıklayın.