Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kafkasevi/public_html/system/database/DB.php on line 83
Kafkasevi.com
Arama

Маmsurov, Beş Yıl Daha Kuzey Osetya Cumhurbaşkanlığında Kalacak
Kuzey Osetya Cumhurbaşkanı Taymuraz Mamsurov, bir 5 yıl daha Kuzey Osetya Cumhurbaşkanı olarak görev yapacak.
Kuzey Osetya Parlamentosu dün olağanüstü gündem ile toplanarak Kuzey Osetya Cumhurbaşkanlığına Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri Medvedev tarafından ikinci kez aday olarak gösterilen mevcut Cumhurbaşkanı Taymuraz Mamsurov'u 5 yıllığına Kuzey Osetya Cumhurbaşkanı olarak seçti.
Rusya Federasyonu "Birleşik Rusya" Partisi 1 ay önce Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri Medvedev'e Kuzey Osetya Cumhurbaşkanlığı için bir liste sunmuştu. Bu listede mevcut Cumhurbaşkanı Taymuraz Mamsurov, Kuzey Osetya Devlet üniversitesi Rektörü Oleg Hatsaev ve Karadeniz Filosu Komutanı Yardımcısı Sergey Menyaylo vardı.
Ancak bu adaylar arasından Rusya Devlet Başkanı Dimitri Medvedev 56 yaşındaki mevcut Cumhurbaşkanı Taymuraz Mamsurov'u Kuzey Osetya Cumhurbaşkanı adayı olarak Kuzey Osetya Parlamentosuna teklif etti.
Kuzey Osetya Parlamentosu da dün  Cumhurbaşkanı seçimi gündemi ile toplandı ve Dimitri Medvedev tarafından aday gösterilen Taymuraz Mamsurov'u bir 5 yıllığına Kuzey Osetya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak seçti. (KAFKASEVİ)

Yorumlar
Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için tıklayın.