Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kafkasevi/public_html/system/database/DB.php on line 83
Kafkasevi.com
Arama

Duma Başkan Yardımcısı'ndan Medvedev'in Kuzey Kafkasya İcraatlarına Eleştiri

sya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri Medvedev'in Kuzey Kafkasya sorumlusu ve Başbakan Yardımcılığı görevine sürpriz bir isim olan Aleksandr Hloponin'i ataması Rusya Federasyonu'nda tartışılıyor.
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Rusya Federasyonu Parlamento alt kanadı Duma Başkan Yardımcısı İvan Melnikov, Aleksandr Hloponin'in Kuzey Kafkasya Federal Bölge sorumlusu ve aynı zamanda Rusya Başbakan Yardımcısı olarak atanmasını beklenmedik ve normal olmayan bir gelişme olarak değerlendirdi. Melnikov, bu atamayı değerlendirmenin çok zor olduğunu, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri Medvedev'in böyle bir atamayı neden yaptığını anlayamadığını söyledi.
Duma Başkan Yardımcısı İvan Melnikov, "Kuzey Kafkasya Federal Bölgenin kurulması da doğru değil. İdeal bir yapılanma değil. Ben bu terminolojiye de karşıyım. Güney Rusya'da Kuzey Kafkasya Federal Bölgesinin kurulması doğru bir karar değil" dedi.
İvan Melnikov, Rusya Federasyonu Parlamento alt kanadı Duma'da Komünist Partisi kontenjanından Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. (KAFKASEVİ)


Yorumlar
Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için tıklayın.