Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kafkasevi/public_html/system/database/DB.php on line 83
Kafkasevi.com
Arama

Hloponin: 'Kuzey Kafkasya Bölgesinde Yatırımcılar İçin Ortam Oluşturulmamış'
Kuzey Kafkasya Federal Bölge Sorumlusu ve aynı zamanda Rusya Federasyonu Hükümetinde Kuzey Kafkasya Bölgesinden Sorumlu Başbakan Yardımcılığı görevini yürüten Aleksandr Hloponin, Kuzey Kafkasya Federal Bölgesinde yatırmcılar için gerekli şartların yani ortamın şimdiye dek oluşturulmadığını söyledi.
Kuzey Kafkasya bölgesi ile ilgili olarak basın yayın kuruluşlarında devamlı olumsuz haberlerin yer aldığını, dolayısıyla böyle bir ortamda yatırımcının Kuzey Kafkasya bölgesine yatırım yapmayacağını ifade etti. “Biz şimdi Kuzey Kafkasya Federal Bölgesinde yatırmcılar için gerekli ortamı oluşturmak için çalışmalıyız. Bu konuda kafa yormalıyız düşünmeliyiz” diyen Hloponin, “Yatırım için gerekli potansiyel Kuzey Kafkasya bölgesinde mevcut. Bu konuda çok çalışmalıyız. örneğin Kabardey-Balkar Cumhuriyeti yatırım için Sibirya bölgesinden daha cazip. Burada coğrafi olarak çok daha avantajlı bir durum söz konusu. Sadece bizim burayı iyi tanıtmamız lazım, bu konuda beni birinci yardımcınız olarak görebilirsiniz” dedi. (KAFKASEVİ)

Yorumlar
Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için tıklayın.